Hoge kortingen op vloeren, gordijnen en zonwering van NL Label

NL Label Voordeelweken bij Eugelink te Kortschot

We sluiten het jaar goed af met de NL Label Voordeelweken! Je ontvangt tot 31 januari 2023 40% korting op elke 2e meter of het 2e product uit de gehele NL Label collectie! Ben je dus op zoek naar een kwalitatieve vloer, sfeervolle gordijnen of isoler...
Lees meer

Onze acties tijdens de NL Label voordeelweken:

5e meter Kobe gordijnen kado

Speel met het licht zoals jij dat wil. Met transparante inbetweens of open geweven gordijnen laat je het licht op subtiele manier binnen. Zo is het op deze plek goed vertoeven tijdens zonnige dagen, ook als het buiten nog fris is.

Gratis top down/bottom up bediening bij Luxaflex® Duette® en Plissé Shades

De juiste lichtinval en privacy? Ga voor de handige Top down/bottom-up bediening voor Luxaflex® Duette® en Plissé Shades. Hiermee zet je de lichtinval geheel naar je eigen hand door de raamdecoratie van onder of boven aan te passen. Kom langs en vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

50% korting op de 2e hor van Luxaflex®

Geniet ongestoord van frisse lucht met de horren van Luxaflex®. Profiteer tot en met 15 april van 50% korting op de 2e hor. Dat is nog eens een goede start van het voorjaar!
Eugelink te Kortschot is trotse dealer van NL Label

Eugelink te Kortschot is trotse dealer van NL Label

Wij zijn trotse dealer van NL Label vanwege de aandacht die er is voor jou en je interieur. Voor kwaliteit, duurzaamheid en up-to-date stijlen. En de hoge eisen die NL Label stelt aan haar collectie, stelt het merk ook aan hun verkooppunten. NL Label is verkrijgbaar bij geselecteerde binnenhuisadviseurs met de kennis in huis om jouw woonwensen en stijl te vertalen naar een persoonlijk interieur. Passend bij jou, met alleen de beste producten. Benieuwd? Kom langs of maak een afspraak en laat je adviseren!

Aandacht voor jouw interieur

Aandacht voor jouw interieur

Aandacht voor mooi wonen betekent aandacht voor sfeer en bovenal voor kwaliteit. Een perfect samengestelde collectie vloeren en raamdecoratie. Met moderne stijlen in de mooiste materialen en dessins. Ga bijvoorbeeld voor een mooie visgraat PVC vloer, een sfeervol gordijn in prachtige print of een isolerende duette shade met elektrische Bliss Motorisation bediening. Laat je inspireren online of in onze winkel! Wil je alle tijd van één van onze interieuradviseurs? Maak dan een afspraak.Maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies:

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief