Eugelink te Kortschot is de Luxaflex® PowerView® Automation specialist in de regio Winterswijk, Groenlo en Lichtenvoorde

Slimme bediening zoals je het nergens anders ziet

Je zonwering openen, sluiten of aanpassen aan jouw stemming? Het kan met de automatische PowerView® Automation bediening voor Luxaflex®. Eugelink te Kortschot is de PowerView® specialist in de regio Winterswijk, Groenlo en Lichtenvoorde. Met PowerView® Automation pas je met een d...
Lees meer
Eenvoudige bediening

Eenvoudige bediening

Met PowerView® Automation kun je Luxaflex® raambekleding met je smartphone, tablet of afstandsbediening nauwkeurig aansturen. Open of sluit automatisch één of alle zonwering bij je thuis volgens vooraf ingestelde favoriete instellingen en programma’s. De app en remote zijn ontworpen voor eenvoudig gebruik en hebben duidelijke functies en keuzes. Vragen? We informeren je graag over het gebruik en kunnen je helpen bij het instellen van voorkeursprogramma’s. Boek nu een demo!

Slim en comfortabel

Slim en comfortabel

Houd je van gemak en comfort? Dan is PowerView® Automation ideaal. Hiermee bedien je je raambekleding eenvoudig met je smartphone, tablet of afstandsbediening, óf met je stem. Je kunt de producten ook koppelen met slimme assistenten als Google Home, Apple Home Kit en Amazon Alexa. Zo ervaar je overal optimaal comfort.

Stel je eigen voorkeuren in

Stel je eigen voorkeuren in

Je gordijnen die automatisch openen als je wakker wordt. En ‘s avonds automatisch weer dichtgaan. Het is geen droom! Je kunt dit heel eenvoudig instellen in de PowerView® App, voor één of meerdere producten tegelijk. Jij bepaalt jouw eigen ideale scènes. Ook als je niet thuis bent. Extra tip: door de raamdecoratie ’s avonds automatisch te sluiten als je op vakantie gaat, weer je inbrekers. 

Luxe afgestemd op jouw wensen


Raamdecoratie is een essentieel onderdeel van je leven, van het moment dat je opstaat tot het slapengaan. Niet gek dus, dat je investeert in kwalitatieve, mooie én slimme producten. Met PowerView® Automation bedien je al jouw Luxaflex® raamdecoratie geheel automatisch. Zo kies je niet alleen voor het luxe van Luxaflex® design, maar ook voor extra comfort in huis. 

Lees het PowerView® Automation magazine voor meer informatie over de voordelen van de automatische bediening van Luxaflex®.

 

Zo werkt PowerView® Automation

Boek een demo!

 

Wil je PowerView® in het echt bekijken? Ervaar het gemak en boek een demo! Wij denken dat je niets anders meer wilt als je PowerView® eenmaal hebt gezien.  Onze stylisten vertellen je graag over de voordelen van automatische bediening, de verschillende settings en beschikbare raamdecoratie. Ook kunnen zij je uitleggen hoe je de app en afstandsbediening bedient. Kom langs voor vrijblijvend advies en boek je demo via het onderstaande formulier.

 

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik boek graag een demo, want ik zoek PowerView® Automation van Luxaflex® voor de
Vereist
woonkamer
  • woonkamer
  • slaapkamer
  • badkamer
  • keuken
  • hal
  • werkkamer
  • zolder
  • serre
  • hele woning
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief