Henders & Hazel in de regio Winterswijk, Groenlo en Lichtenvoorde

De meubelen van Henders & Hazel bij Eugelink te Kortschot

Eugelink te Kortschot is de erkende interieurspecialist voor Henders & Hazel voor de regio Winterswijk, Groenlo en Lichtenvoorde. Eugelink te Kortschot biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Henders & Hazel klassieke en landelijke meubels, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u help...
Lees meer
Unieke designs

Unieke designs

Unieke ontwerpen

Henders & Hazel ontwerpt meubels en accessoires die een ziel geven aan uw huis, waardoor uw interieur uw verhaal vertelt. Of u nu van reizen houdt, sporten, een culinaire fijnproever bent, of u houdt van pure luxe of meer van gezelligheid met vrienden; Henders & Hazel geeft uw interieur alles wat u nodig hebt om in te leven en te genieten.

Exclusiviteit

Exclusiviteit

Exclusief assortiment

Henders & Hazel reist de hele wereld over om ideeën op te doen en zich te laten inspireren door andere culturen. Maar dit niet alleen, ze kijken ook naar het leven van alle dag. Karakter, eigentijds en functioneel en kwaliteit zijn belangrijke voorwaarden.

Wereld geïnspireerd

Wereld geïnspireerd

Wereldse inspiratie

De inspiratie voor onze woonseries heeft Henders & Hazel opgedaan over de gehele wereld. De fleurige kleuren van Cuba, de spiritualiteit van India, de gratie van het oude Rome, moderne architectuur; allemaal vinden ze hun weerklank in Henders & Hazel’s woonseries. Dit ziet u direct terug in de ontwerpen, kleuren en de materialen die gebruikt worden. Ze hebben hun eigen handschrift, stralen karakter uit en zijn niet aan tijd of stijl gebonden.

Design & Kwaliteit

Design & Kwaliteit

Design & Kwaliteit

Mooie ontwerpen verdienen een mooie aankleding. De stylisten en ontwerpers van Henders & Hazel hebben daarom een uitgebreide collectie woonaccessoires, wanddecoraties, verlichting en karpetten ontwerpen, verdeeld naar 5 hoofdkleurthema’s. Hierbij besteden zij veel aandacht aan het uiterlijk en details van de meubelseries, maar ook aan duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Klik om de afbeelding te vergroten

Eugelink te Kortschot is de erkende interieurspecialist in Henders & Hazel in de regio Winterswijk, Groenlo en Lichtenvoorde.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Eugelink te Kortschot jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Henders & Hazel product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)