woonstijl: natuurlijk & puur.

Ga voor een natuurlijk & puur interieur bij Eugelink te Kortschot

Lichte kleuren, ronde vormen en natuurlijke materialen: een natuurlijk en puur interieur geeft een gevoel van rust. Dat is thuiskomen! We zien veel lichtkleurige houtsoorten, steen, marmer en klei in dit interieur terug. Het kleurenpalet is warm met ...
Lees meer
Kleuren & materialen

Kleuren & materialen

Hout, marmer, leer: natuurlijke materialen zijn het geheim van een rustgevend huis. Deze materialen combineren eigenlijk altijd goed en zorgen in veel gevallen voor een chique toevoeging. Grote meubels als een grote opbergkast, lang dressoir en een grote elementenbank geven door het centreren op één plek en hun eenvoud een ruimtelijk effect. Het kleurenpalet van de woontrend natuurlijk & puur bestaat uit wit, crème, beige, bruin en grijs. Maar ook stoere blauwe tinten en verschillende soorten hout geven kleur aan deze trend. Kies daarbij voor natuurlijke materialen als steigerhout, riet, rotan, wol, katoen en linnen.

Accessoires & styling

Accessoires & styling

De natuurlijke stijl is vrij ingetogen, met grote meubels in rustige tinten. Vul deze aan met grote statements zoals een zacht rond karpet, een groot schilderij aan de muur of een mooi uitgesproken behang in natuurlijke print. Met de accessoires kun je gerust combineren: door het lichte kleurgebruik wordt het niet snel te druk. Vul een groep vazen met natuurlijke takken en droogbloemen en plaats kunstobjecten van klei, mooie schalen en rieten accessoires. Met spiegels lijkt de ruimte groter en ronde vormen geven een speels effect. Door structuren en patronen af te wisselen, ontstaat er een stijlvol geheel. Door te kiezen voor meubels in natuurlijke materialen en stoffen creëer je een knus gevoel. Ook decoratieve accessoires van riet en rotan geven een natuurlijk & puur interieur een fijne, strandsfeer. Vrolijk gekleurde bloemen maken het plaatje compleet.

Ik wil persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details

Door het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief